Gecertificeerde Instructeurs in Nederland

 
Op de subpagina's vind u, per provincie, instructeurs welke de opleiding hebben gevolgd bij Nadac Hoopers Nederland en hierdoor over voldoende basiskennis beschikken over Nadac Hoopers, bij deze instructeurs/hondenscholen bent u zeker van een goede begeleiding tijdens de workshops en cursussen en dit alles met positieve aanleermethodes.
 
n.b. alleen de hier genoteerde instructeurs zijn gecertificeerd, dit betekend niet dat iedere instructeur van de vermelde hondenschool dit automatisch ook is, het geldt alleen voor de instructeurs die op deze pagina's worden vermeld.
 
Instructeurs met een *) achter de naam, hebben de bijscholings workshop Gevorderden A gevolgd en beschikken over voldoende kennis om Gevorderde combinaties te begeleiden.
Wanneer er een B achter de naam van de instructeur staat heeft deze bijscholing gevolgd en is op de hoogte van de laatste nieuwe aanpassingen en trainingen.
 
De instructeursopleidingen worden gegeven op de locatie Zuid-Holland Rotterdam door Corrie Jansen en Sylvia van Asperen-Giesbers.
En in Belgiƫ (alleen voor Belgische instructeurs) in Heist-op-den-Berg door Gerda Vaes en Jozee Zegers.
 
Meer informatie over de opledingen vind u op deze pagina.